Pene menn sexy mennklær bøsse

pene menn sexy mennklær bøsse

Jeg stemmer for kjempekjekk!! Har man sett filmen "Alexander" fremstår ikke Colin Farrel som annet enn lettere homofil, men et er så.. Kan ikke dømme han ut fra en rolle. Alexander er ikke hans beste film,men synes ikke den var så ille som mange skulle ha det til.

Jeg kan vel dømme ham UTEN å ha sett ham i noen roller om jeg vil det.. Det er faktisk helt opp til meg kjære deg.. Du er for øvrig ute av enhver form for diskusjon 1 Du legger inn bilder av skrapte mannemodeller i klær INGEN styrkeløftere noen gang vil komme inn i 2 Du påstår at alexander ikke er en "så ille" film.. Hvor er poenget ditt? Var det ikke ment slikt at store gutter trenger designertøy pga dem er for store?

Synes personlig Diesel er bedre enn Replay, samme pris men rett og slett mer behagelige og ikke minst bedre kvalitet. Men de GASP buksene så faktisk freshe ut Må ha meg en sånn til den nye rosa skjorta mi! Ooops, må løpe, Oprah starter! Kristian kjelling, ja men Bjørn Dæhlie var verdens mest trente mann, og får plass i alt som finnes av klær Tenker på menn som blir litt større enn normalen jeg da Synes det er litt morsomt jeg når det er snakk om at trente menn ikke får plass i vanlige klær, og motparten drar frem "ja men cristiano ronaldo, david beckham, og kristian kjelling er da veltrente, og får plass i hva det skal være":: De snakket da om folk som var trente og litt større enn normalen, ikke hva de fleste på forumet her er, det har jo ikke noe med saken å gjøre Er vel bare i USA man kan kjøpe alle mulige klær i alle typer og fasonger Og dessuten kjenner jeg jenter som er NORMALE i kroppen som faen ikke får klær omtrent over hofta i enkelte butikker, det er jo heeelt sykt Ikke rart de slutter spise, spyr osv for å skvises inn i klær de vil gå med.

Det er et merke jeg har lite til overs for. Betaler dritmye for en label og såkaldt "design", og kanskje noen lapper for selve buksa Kvaliteten er mye bedre, i tillegg ser de fleste buksene myye bedre ut en f.

At billige klær ikkje er designerklær. Det at kvaliteten er bedre er det dummeste jeg har hørt De har kvalitetsgaranti, ikke super kvalitet.

Hvis du begynner å pille i de allerede lagde hullene i buksa så den revner og du på død og liv må kreve ei ny ei så får du ei ny ei. La oss si at du tar helt av og kjøper ei bukse til kr, og krever ei ny, så koster det ingenting for de å gi deg ei ny, de kan gi deg 30 nye uten å gå i underskudd.

Overskuddet bruker de på markedsføring av merket sånn at flere suckers kan bruke penger på en helt absurd investering. Hvilke merker som kan kalles design er det vel ikke vi som bestemmer uansett. SYns min egen personlige mening kler mine klær best Folk har glemt den nye 2 k buksa di-deres imorra allikevell så hva er poenget,.

Ble kanskje litt ordfeil med grunnpoenget mitt ligger der.. Det er i grunn en ting at folk gidder å blåse så mye penger på klær, dem om det. Husker selv hvor ukul man var om man stilte uten Levis i mine yngre år, og litt senere Diesel.

Tviler på dette er blitt noe bedre. Glad jeg er komt i en alder der det viktigste kriteriet for meg er å føle med vel, og så driter jeg langt og brunt i hva andre mener om både meg og klærne mine ;D.

Verden er hva vi mennesker gjør den til. Men det er jo som du sier at man føler alltid en trang til å kunne ha det nyeste, beste, dyreste hele tiden. Folk stort sett blir bare griskere og griskere takket være de idiotene som sitter å styrer dette landet og all verdens andre land. Desverre er det for mange som bare snur på hodet og ignorerer som du sier hvor faktisk disse godsakene vi omgir oss med i hverdagen virkelig kommer ifra.

Og lite bryr mange seg. Noen bruker masse penger på proteinpulver, unormalt mye mat osv, andre bruker det på klær.. Her er vell et godt eksempel på en mann med masse muskler, som bruker en vanlig dieselbukse. Jeg syns iallefall ikke grensa går ved og bruke hansker, ta solarium, ta vare på kroppen sin osv. Jeg tar solarium fordi jeg vil se bra ut for jentene, er jeg metroseksuell da? Har hørt at det hjelper mot kviser også. Er det noe i dette?

Solarium er èn av metroseksualitetens sterke agonister, dog ikke like sterk som rosa pannebånd, trendkaffe servert på glass eller ansiktsmaske for "menn".

Metroseksualitet er jo et mer helhetlig fenomen enn som så. Selv tar jeg gjerne små mengder solarium jevnlig minutter hver 2.

Jeg scorer sikkert noen 'metro-poeng' ved å gjøre dette, men de som kjenner meg vet at jeg ikke akkurat passer inn i den metroseksuelle stereotyp I Japan har de eget tidsskrift: Legg merke til at jeg unnlot å legge ut et bilde av min EGEN rumpe, fortjener honnør for det..

Tro meg når jeg sier vi er mange som setter pris på innsatsen Hr. Jada, og jeg ville nå heller aldri ha omtalt deg som metroseksuell ut fra det inntrykket jeg sitter med. Definisjonen på metroseksuell er vel å stille opp med string og brunkrem på en scene, og vise fram kroppen sin? Dvs, NEI, man er ikke metroseksuell om man konkurerer i bygging, fitness el. Å være så sykelig opptatt av kroppen sin er feminint spør du meg.

Ikke at det er noe galt, men, når vi først var innom temaet ;p. Du kan si at kroppsbyggere er svært forfengelige , ja--uten tvil. Begrepet hører en helt annen stereotyp til. Men synes uansett dere kan begynne å gi litt mer faen ; At det finnes homser, skap-homser, og folk som skulle ønske de var homser, det vet vi da alle.. Men man kan da bare drite i de? Tror den eneste som har problemer med homofile her er du ;. Hvorfor ga jeg deg inntrykk av at jeg har noe i mot homofile? Jeg driter egentlig i alt og alle, untatt meg selv og mine nærmeste: Når jeg skriver homofil, mener jeg egentlig metroseksuell ;P Er såpass politisk ukorrekt at jeg kaller folk med rosa pannebånd og Børre-tendenser homser.

Men jeg misliker de da ikke: Bestevenninen min er lesbisk. Det telles kanskje ikke men.. Hva folk gjør i senga driter jeg i, og jeg gidder ikke å bli irritert på gutter som bruker sminke. Fant nettopp ut at jeg virker veldig motsiende her: P JEG synes ikke noe om faktumet at noen gutter bruker sminke, trange rosa t-skjorter og pannebånd. JEG synes det er litt ekkelt å se fullvoksne menn i tanga og brunkrem.

Men jeg skjønner ikke hvorfor dere må henge dere sånn opp i det, i stedet for å bare gi F'en..? Metroseksuelle gutter blir litt stigmatisering å trekke konklusjoner sånn helt uten videre er som regel mere opptatt av hvordan de kler seg, det som er feminint i mine øyne er kanskje normalt for disse. For de er det også mer eller mindre vanlig med litt sminke. Det er da STOR forskjell på dette, og å være opptatt av hvilken kropp mann har, og å prøve å forbedre den kroppsbyggere Vil også legge til at en metroseksuell gutt ikke nødvendigvis er homofil.

Er fullstendig klar over at en metroseksuell gutt ikke er homofil, er han homofil er han vel egentlig ikke metroseksuell..? Da er han vel bare homfil? Det er stor forskjell på kroppsbyggere og metroseksuelle, ja. Begge er ytterpunkter som de fleste andre ser litt sært på, men hva så? Du har helt rett roolfe -- en homofil mann kan per definisjon ikke være metroseksuell. Henviser til min begrepsavklaring tidligere i denne tråden. Altså, jeg kan fortsatt legge ut bilde av MIN rumpe? Vi kan lukke øya: Tja, folk som ikke trener bøy og mark er jo generelt veike..

De av dere som orker må i allefall kjøre det. Jeg føler det er mest rett for meg å trene litt innimellom for så å sette meg ned forran pcen etter endt bicepsøkt. Jeg stusser litt over det at folk annser enkelte farger, solarium og ikke minst treningshansker som homofilt. Og hva er greia med at hansker er metroseksuelt? Det er feminint fordi man vil unnvære smerten og blemmer på hendene?

I større grad en på noe annet forum jeg har vært på har mange treningsforum-brukere steinalder-synspunkter på det meste. Ikke glem de som kler seg i rosa, fy faen så homofilt. At rosa var en jentefarge lærte vi jo allerede i barnehagens uskrevne bibel. Jeg trener både mark og bøy og jeg har ingen rosa klær. Men jeg synes det er helt utrolig å se hva folk annser som feminint nå om dagen. Det er slående hvor mange her som skriver til dels sint og langt uten å vite hva metroseksuell er, og som tror at det betyr homoseksuell.

Det er ikke nødvendigvis noen skam i å gå med rosa skjorte. Er buksen rosa, derimot, er det på tide å gå litt i seg selv Så sant så sant. Personlig så har jeg latt det gå litt "sport" i å protestere mot alle homofober. Hiver i blant på meg en rosa piquet eller hvordan det skrives eller skjorte. Trives i fargen og samtidig så rekker jeg fingeren til alle som, av en eller annen grunn, tror at man er homo bare man bruker en bestemt farge.

Kunne ikke brydd meg mindre. Hadde en kar som gikk i klassen min på ingeniøren. I den største forelesningssalen så var stolene blå, med unntak av noen få rosa ikke spør meg hvorfor. Han nektet å sette seg på en rosa stol, men måtte sitte på en blå.. Er man så usikker på seg selv så er jeg nesten truende til å tenke i retning av at han har visse tilbøyligheter selv. Jeg drar på trening å flytter metall, spiser tunfisk rett fra boks, tar på meg en rosa trøye, drikker gjerne en øl eller tolv i blant og tror jeg gir dama det hun vil ha.

Føler meg ikke spesiellt homofil selv om jeg går i rosa en gang i blant nei. Alle de som ønsker å omvende homofile kunne jo bare fremme et lovforslag om å forby rosa Skal innrømme at jeg fort kan trekke kjappe slutninger selv også når gutta er så feminine at de sklir og ikke går.

Kan ikke noe for det. Det var nå ment som et svar eller en kommentar til dette innlegget da. Gi mannen et belte!!!! Big Daddy på Kan vi ikke bare være enige da? MENN skal ha maskinklipt kort hår, ikke bry seg om blemmer på hender, ei heller bry seg om at folk stirrer når man brøler under løft. Det er bare homoer som har diamanter i ørene, rosa klær og pannebånd.

Jeg går noen ganger med rosa klær er jeg metroseksuel? Dessuten blir grepet dårligere i mark om man bruker hansker! Joda, det er helt greit å fjerne alt håret man har på hodet, med en mer eller mindre rusten høvel to-tre ganger i uka. I hvert fall dersom man har for vane å pådra seg kutt og sår i prosessen! Hygiene er for homser! Jeg syns Cerebrum er femi jeg: Haha, vent til du får se min nye frisyre ; ;D.

Jeg synes også det er delvis metroseksuelt å gå i stringtruse, og å aldri drikke øl: Rosa er ikke min ting ivertfall.. Om en mann har flere ansiktspleieprodukter enn meg, bruker lengre tid på badet enn meg.. Og driver å forklarer meg hvordan jeg skal bruke håndkremer Men er uenig at god hygiene skal være en metroseksuell ting. Guri det går da ann for en mann å lukte deilig og være nydusjet utenom å bli hivd inn i de metroseksuelles rekker..

Forresten vil jeg si at skandinavia er yngelplassen for de metroseksuelles vaner.. Med sverige som fører i sine åletrange jeans kommer osloguttene iallefall veeeeelig mange av dem i rask rekkefølge Hva er det forresten med alle disse kjempetynne knekkebrød mennene i oslo??

Har de ikke råd til mat lengre pga alle pengene de kaster bort på merkeklær??????????? Ingen sier det er metrosexuelt og femi å vaske seg Det er MS å "Style" noe som helst på seg selv Det er MS å "sette opp" håret Det er fullstendig noldus å bruke sminke Det er MS å ha klær i pastellfarger MYE er MS, men ikke å vaske tissen og  fjeset Det skulle vært skuddpremie på slikt Å ordne håret, bruke en grei parfyme, ta litt sol o.

Å være mandig betyr ikke at man må være stygg og urenslig ; Å trekke paraleller mellom å være opptatt av utseende og det å være homofil blir utrolig teit, da de fleste som bruker mye tid på utseende gjør nettopp dette for å gjøre seg mer attraktiv hos jentene ;. P Tror ikke jeg ville lagt mange av "sminkerne" inn i den kategorien med det første.. Jeg mener at de som har litt problemer her, er de som tydeligvis er så sykelig opptatt av hvordan alle andre er og kler seg.

De det står litt respekt av, er de som godtar at folk er forskjellige og har forskjellig smak. For meg er det helt greit at folk styler håret.

Jeg føler ikke at jeg får noen som helst problemer av det. Også helt greit at folk barberer hodet to ganger i uka. Uten at man blir noe som helst mer mann av den grunn. Man blir liksom ikke mann av å desperat forsøke å bevise det. Er en mann, så bruker man ikke all sin tid å krefter på å rakke ned på folk som etter ens eget synspunkt ikke er det. Det koster ikke en kalori å forakte noen som gjør skam på Y-kromosomet sitt..

Androgynitet er faen meg mer vanlig enn uvanlig snart Andre nettsteder kaller slike menn "dandyistiske narsissister" som ikke bare elsker seg selv, men også sin urbane livsstil". Vel, det er jo ikke akkurat no nytt at menn liker å være feminine. Det har vel bare utviklet seg ganske mye slik som alt annet. Føles jo ut som det ikke finnes en mellomting lenger.

En svale gjør ingen sommer Det har alltid eksistert en og annen Dandy.. Det er ikke problemet, at det FINS faggy, femi, dandy "hetero" fyrer. TIlogmed Jeg og Påltergeist har holdninger og nykker som våre forfedre ville ledd seg skakk av.. Vi ville nok vært hengt til vi var nesten døde, skåret ned, blitt gjellet og så fått invollene foret til ville hunder mens vi selv levde og så på, i de hine hårde dager.

Dagens fjotter ville Vikingene trodd var aliens fra en annen planet Tror ikke mannen har forandret seg så grunnleggende jeg.. Nå roter du litt, gamle ørn. Hvis du rettferdiggjør homofil atferd i forhold til sminke, komsetikk osv med at det er for å nedlegge damer, er jo dette svært typisk metroseksuelt!

Jeg henviser nok en gang til definisjonen jeg limte inn tidligere i tråden. Hvor snakker jeg om metroseksualitet i innlegget mitt? Jeg liker ikke det begrepet i det hele tatt, og har heller ikke prøvd å diskutere det.

Denne tråden har utviklet seg til mer enn en diskusjon om "metroseksualitet". Det jeg sier er at legningen din ikke avgjøres av hvor mye tid du bruker på utseende. Og om jeg bruker ti minutter på å ordne håret mitt vs. Ikke mer mandig heller, men det er min mening. Enkelte kan prøve alt dem klarer med å la skjegget sitt gro vilt, skamklippe hode sitt og drikke så mye mjød at det renner mjød av alle kroppsåpninger, men allikevel være så feminine at jeg blir flau av å være i nærheten av dem.

Rasmus kommer med en grov skivebom.. Man må gjerne bruke 2 timer foran speilet om morgenen med den kjemming og den sminkepåføring det medfører for min del, men da må man samtidig tåle metroseksualitetsstemplet..

Ser uansett ut som om de fleste miljøer bryr seg om image. Styrkeløfterne prøver å være mest mulig hardcore. Byggerne går rundt i GASP og tar sol. Bærumgutta bruker rosa pannebånd osv..

Hvorfor er det akkurat pannebåndguttene som er de metroseksuelle? Selv synes jeg pannebåndsmoten er latterlig, men hver tid har sin mote.. Det gjøres nok best ved å drite de ut, skjelle de ut, kjeppjage dem gatelangs, rulle dem i tjære og dynke dem i fjær osv.

En ekte mann har træl i trynet og arr på pungen! Hehe, jeg tror neppe du har de nødvendige forutsetninger for å kunne vurdere om folk har problemer eller ei. Som så mange andre på forumet, har du åpenbart vondt for å forstå humor, ironi, sarkasme, spissformuleringer og humoristisk vinklede uttrykk for debattanters verdisyn. De fleste av oss kan faktisk skrive nedlatende innlegg om metroseksualitet, uten at det koster oss all verdens av fysisk eller kognitiv energi.

Jeg finner det dog litt morsomt at du finner det verdt å skrive et liksom-tankevekkende og svært lite treffende innlegg, med all energibruken det sannsynligvis medfører. Hvis du tror alle som svarer "krasst" det du mener er krasst vel å merke føler seg "truffet" bør du sannelig komme deg ut av barnskolen unge mann..

Thyve aka Wonderboy på Er normalt å vaske seg i ansikt og hår, gå i klær som man liker, men hvem i h Vet ikke om det er skrivd riktig engang. Nei, grensa går ved sminke Skulle likt å sett en av de "store gutta" trene markløft og må avbryte fordi maskaren begynt å renne.. Kan fint forstå at enkelte vil sminke seg. Hvorfor i all verden er det så teit? Det er jo ganske forstålig å ikke ville lyse opp som ett kvisetryne når man går ute.

Andre ting synes jeg blir for mye for min smak. Men faen, hvorfor bry seg så til de grader? Synes det er mer latterlig med menn som desperat prøver å være mer "mann" og som må snakke nedlatende om de som ikke prøver på det samme - litt usikkerthet ute å går kanskje. Som rotor skrev  "De det står litt respekt av, er de som godtar at folk er forskjellige og har forskjellig smak" ; Edit: Kom ikke her å si at de "store gutta" du siterer til ikke er feminie og ikke bryr seg om utseende.

De er jo absolutt ikke noe bedre. Sorry, tok litt av Skal være tydligere neste gang. Folk for gjøre hva de vil. Det er derfor gutter ned i 14 års alderen plutselig får det for seg at de vil gå med perleøredobber eller rouge. Folk burde ikke få gjøre det de vil. Man trenger mennesker som faktisk drar sminkegutter ned på jorda igjen og forteller dem at dette er galt.

Om dette måtte være tanta, moren, faren eller en eller annen på Treningsforum er dette det samme. Tror det er flere enn de feminine gutta som trenger å bli "dratt ned på jorda" her ja.

Du vil nok ikke forstå. Ikke vet du hva som ligger i en gutts natur, heller ikke vil jeg tro er du gammel eller erfaren nok til å se hva som er feil med en gutt med sminke. Dette har ikke en dritt med erfaring å gjøre, men med modenhet og kunne forstå at mennesker er forskjellig og foretrekker ulike ting. Du virker bare helt latterlig trangsynt! HVis du ikke kan forstå at noen gutter er mer feminine, og noen jenter er mer maskuline så er det det virkelig trist.

Og jeg tror du har ett forvridd syn på hva maskulinitet egentlig er. En maskulin mann er en mann som er trygg på seg og som respekterer at vi alle er forskjellige individer uansett hvilken kjønn. Dette er helt trist Det er klinkende klart at veldig få tenåringer vet automatisk hva som er rett og galt her i livet.

Det er derfor vi har foreldre, og det er derfor voksen rollemodeller er viktige. Når rollemodellene blir androgyne bitches, karikaturer av menn, da er det ikke rart at man får resultater som de grisekeege jenteguttene fra Pastell-ville. Det er ikke å være desperat strevende maskulin å faktisk motsette seg dette forskrudde kjønnsbildet. Bare fordi noen som er populære gjør det, eller at det fins noen du kjenner som gjør det, så betyr det ikke at det er RIKTIG!!

Det samme går for selvskading, selvmord og narkotika Folk under 18 år er ikke voksne, de er barn, og oftere og oftere mangelfullt oppdratte barn! Om det er dagens samlivsmønster av aleneforeldre og manglende mannlig stimulans i oppveksten skal ikke sies, men disse barna må REDDES!! You are 18 years old, and you dont know SHIT!! I tillegg burde det være aldersgrense for jenter å "bestemme" hvordan MENN skal være Jenter barn under 18 er korrumpert av den samme pengegale moteverdenen og det samme forskrudde kjønnsbildet.

Jeg sier ikke at menn skal slå kvinner med klubbe og dra dem hjem til hula etter beina Valhall trenger slike som deg!! Her var det mange fordommer ute å gikk Slik jeg ser det kommer modenhet nettopp fra erfaring. Selvsagt er mennesker forskjellige, og bra er det. Det er vi enige om. At jeg virker trangsynt i dine øyne kommer mildt sagt ikke som en bombe. Som sagt, maskuliniteten til kvinner er noe jeg velger å ikke uttale meg om, dels fordi jeg blir en utenforstående og det å belære deg om din natur og væremåte blir idiotisk.

JEg velger også å ikke snakke om jenters maskulinitet da dette ikke er det posten omhandler. Allikevel vil nok du bli overrasket over liberaliteten vedrørende "maskulinitet" hos kvinner på dette forumet, da dette er et treningsforum hvor muskler blir verdsatt noe som blir oppfattet som "rart" og "stygt" i den virkelige verden.

Over til noe mer viktig. Jeg har aldri sagt at jeg ikke forstår feminitet hos gutter. Jeg har sagt at hvis feminiteten strekker seg utover en gutts maskulinintet så er dette feil. Feminitet hos gutter er et velkjent og gammelt fenomen, men en grense er allikevel tilstede og jeg har min forklaring på dette. Gutter må gjerne være uenig. Det at mitt syn på maskulinitet differerer fra ditt, gjør ikke mitt forvridd. Din definisjon på maskulinitet er din mening, uten at jeg gidder å si noe mer om den, men din definisjon gjør ikke min mindre valid.

Det eneste som begrenser hva vi realiserer i morgen, er vår tvil i dag. Det kan settes spørsmål om det eneste utfallet av tvil er redusert handlingspotensiale. Noen vil kanskje påstå at tvil skaper økt informasjonsprossessering og idègenerering, noe som kan resultere i økt antall valgmuligheter. Er du så kverrulant at du må gjøre aalt du kan for å ha "rett" Ja det kan sikkert diskuteres side opp og ned men det har vel liten sammmenheng med denne tråden?

Da får du skrive pm ;. Jeg er fortsatt uenig i mye av det du sier, men s meg litt mer enig i det innlegget her. Men å si at: Gutter skal ikke benytte seg av perleøredobber" Det er i mine øyne trangsynt. Men jeg kan vel forstå noe poenget ditt. Det var litt av et førsteinnlegg. Det du skriver er så tilbakestående at det egentlig ikke fortjener et svar. Fint at du henger deg opp i gramatikken min, den trenger å rettes på. Slå opp ordet "gramatikk". Du bøyer også verb helt feil.

En fin side for deg er http: Dette blir dog langt off topic. Skriv til meg heller på PM, hvis du vil ha mer hjelp om det å skrive norsk bokmål, noe jeg må anta ikke er ditt morsmål. Nå kan jeg alltid skrive riktig når jeg poster innlegg på forskjellige forum der rettskriving betyr alt. Du reddet dagen min Kjedelig at du blir irritert.

Det er ikke i min hensikt. Jeg syntes ikke man bare bør la mennesker gjøre som man vil. HVis de ikke lærer, føler jeg at dette er noe som samfunnet har skyld i, og dette vil ikke jeg ta del i. Men jeg skjønner godt din irritasjon over mine bastante påstander, da jeg lett har en tendens til å skrive akkurat det jeg mener! Heller det enn det motsatte. Vi er nok ikke sååå uenige skal du se..

Innlegget mitt inneholdt dog en spissformulering mot slutten, som noen her tydeligvis tok bokstavelig. Om innlegget er treffende eller ikke, er vel opp til hver enkelt å vurdere. Dette er kun et uttrykk for min mening, og de som føler seg truffet lar vel seg vise ved at de tar seg tid til å koke sammen et krasst svar.

Metal Man på Det er ikke direkte overraskende at de unge og håpefulle skal sette seg i en posisjon der de vet alt og dermed kan komme med naive og relativt håpløse påstander som "folk må gjøre som de vil". Folk kan og skal ikke gjøre som de vil, det er derfor vi har lover i dette og de fleste andre land.

I tillegg til disse lovene har man også uskrevne normer og regler som i stor grad regulerer det daglige liv. Disse normene, som skrevne normer og regler, har vi mulighet til å påvirke og tilpasse gjennom mer eller mindre demokratiske mekanismer. Jo, selvsagt kan jeg si: Menn skal ikke sminke seg, de skal ikke kle seg i skjørt og de skal ikke gå i string.

Det er min mening om hva menn BØR gjøre. Ser man på historiens forløp har ofte store kulturers fall vært deres egen dekadense. Jeg synes å ane et sørgelig forutsigbart fall i horisonten Har du lest de nyere Conan-bladene, de som trykkes i farger? De nye tegnerne har tegnet Conan på en helt blasfemisk måte; altfor tynn og veik.

Man burde kunne saksøke folk for slik tukling med et av den fiktive verdenshistoriens fremste forbilder! Når man alt er inne på metroseksualitet Er ikke mye av aktiviteten som bedrives av treningsforumets mannlige medlemmer å regne som uttrykk for metroseksualitet. Jeg tenker for eksempel på selvbruningskrem, slanking, ønske om å få "sprettrumpe", å stå på en scene sammen med andre menn bare iført en pastellfarget badebukse!? Beklager dette måtte sendes.. Det skrev jeg heller ikke at noen har påstått.

Jeg ville bare trekke frem mer metroseksualitet, noe som bør være adekvat i en diskusjon med metroseksualitet som tema. Er enig med deg. Men, dette er en "idrett" og tviler på at disse guttene kler og ter seg slik på fritiden. Selv kunne jeg tenke meg å stille i fitness, evt Classic BB, men føler meg ikke særlig metroseksuell av den grunn.

Allikvel ser jeg poenget ditt, og det blir vel en "midlertidig metroseksualitet". Det er ingenting som heter metroseksuelt. Det er jo bare homser likevel!?!

Bare at de som er metroseksuelle prøver å gi jenten en sjans først liksom? Ekte mannfolk jakter på monstre i alle varianter, som; snegler, fluer, makk, biller, teite gutter o. Gutter trenger ikke å barbere seg hver dag, og de trenger ikke å lukte godt hele tiden, men intimhygiene er viktig. Men de som tar høvelen mellom storetærene, de har misforstått.

Skal det røres, skal det trimmes. Gutter skal skifte dekk, og få jenten til å føle seg som en liten pusekatt. Når ting blir ødelagt, skal gutten fikse det. Her er jeg kanskje litt trangsynt, men det er mitt syn på drømmemannen da.

Cluet er jo bare det at gutter skal være mer macho enn jenter som trener vekter. Er en gutt svakere enn meg på noen punkt, så får han faktisk ikke respekt av meg. Såpass må man kunne forvente. Og jeg hadde aldri tolerert å måtte gjøre noe fysisk fordi typen ikke hadde klart det. Det er bare sløvt.

Da får de trene til de blir sterk nok. Og jeg hadde alrdi toleret å måtte gjøre noe fysisk fordi typen ikke hadde klart det. Det er noe veldig artig ved å lese hvor forskjellige jenter er når det gjelder det med likestilling og kjønnsroller. Joooda, det er ikke alltid det det kommer an på da. Hvis klarer mange ting jeg ikke kalrer. Det er bare det at en MANN skal være en kvinne overlegen.

For damene bestemmer i skjul likevel. Det har jeg alltid fått høre. I hovedsak så fungerer de gamle kjønnsrollene bra, det eneste som må moderniseres er at flere gutter må begynne å trene vekter, sånn at jentene ikke kan banke de. Det er bare teit. Hater gutter som begynner med den; Oi, du løfter sikkert tusen kg mer enn meg ja, så tren da for faen Hehe, du kunne sikkert banket meg! Nei, og ikke vil jeg være en del av dine perverse drømmer heller Skal vi ta håndbak?

Du kommer til å knekke armen min! Nei, jeg hater å tape likevel Du har jo større vinger enn meg! Den nye metrosexuelle femidotten er en trussel mot menneskeheten Men det fins en kvinnerase som også hjelper til med forfallet Jeg skal starte en tråd om "Kvinnepesten"  ;.. Skal vi trekke krok kanskje Anjus?

Må ikke du ødelegge alt.. Det største problemet er vel at jeg er så blond at jeg ikke hadde skjønt konseptet ; Pluss at jeg er jo bare 15 år. Jeg har vel egentlig ikke noe imot metrosexuel.

Er ikke noe galt i at gutter tar mye solarium, kanskje bruker noe for å skjule kvisene, kler seg bra, har hele tiden godlukt osv. Jeg shaver brystet med en gang det kommer hår der siden jeg synes det ser så utrolig stygt ut. Totalt feilplasserte hår kan jo fjernes, men gutter skal jo ha hår da! De rundt nipplene kan fjernes, for å være helt ærlig.

Men det andre må få være der. Ser helt hysterisk ut med gutter med DE lange svarte syke hårene rundt nipplene, og så har de ikke en dritt andre steder nesten. Men voksing er bedre enn barbering da, men det er vel ikke alle guttene som tør å vokse nipplene. Altså, en mellomting funker jo fint Neitakk til det første bilde Jatakk til det siste ;. Tror meg og deg må holde kurs for mannfolkene jeg, Oda! Jeg tror ikke de hadde tatt noen skade av det nei ;D.

Det tror jeg som jeg vil om.. Så hva er poenget. Hele utseendehysteriet er jo helt bak mål. De fleste jenter går ikke utelukkende etter useende, men faller heller for en lun mann med sjarme og karisma. Så lenge man ser ganske ok ut, så kan man få hvilken jente som helst bare man kan trykke på de rette knappene. Jeg tror de fleste mannfolka som har lange svarte hår rundt brysvortene gir en god dag i hva et par oppesne jentefrøkner på treningsforum mener om det.

Honnør til Metal Man: Vil bare informere om at blonde mennesker i snitt er smartere enn andre. Det ble nemlig stor furore i media når Dr. Lynn publiserte et arbeide der han forsøkte å spore en sammenheng mellom forskjellige lands velstand og befolkningens IQ.

I og med at bare hvite kan være blonde betyr det at man ved å være blond automatisk tilhører en ganske priviligert gruppe; en gruppe som ligger langt over det globale snittet hva IQ angår. Har du ikke hørt uttrykket "å ha et lyst hode"? En gang i tiden var det å være lys og nordisk forbundet med å være smart.

Nå fremstilles blonde nordiske mennesker, særlig jenter, som dumme ludre. Som blond jente antar jeg at du ikke setter særlig pris på å bli fremstilt slik? I så fall kan det være greit å ikke fyre opp under denslags urettmessig stigmatisering ved kommentarer som dette. Følte meg smartere da jeg farget håret mitt blondt:: Noe å merke seg er at de samme "forskerene" har utført en annen undersøkelse hvor man beviser at menn er smartere enn kvinner.

Det ble påvist ingen signifikant forskjell i IQ til man er 14, men etter dette er altså menn smartere enn kvinner. Så vidt jeg vet er Anjus over 14, altså over den intellektuelldifferesierte lavalder. Dermed kan faktisk Anjus spille på "blond og dum" kortet sitt. Eller kanskje heller "jente og dum".

Vel, det skal sies at verdens mest intelligente nasjon er Japan -- med en gjennomsnittlig score på Passer, Smith: Andelen blondiner er nok ikke så fryktelig høy der i gården. Et land som Norge -- hvor blondineandelen er betydelig høyere -- ligger knapt nok over medianen , noe som de fleste foruten nativister og andre som neglisjerer miljøets betydning vil attribuere til et begredelig og sosialistisk skolevesen.

Nå har ikke jeg lest undersøkelsen grundig selv, men de asiatiske landene du trekker frem er jo land som satser beinhardt på skoleverket. Er det ikke da naturlig å tenke på at disse testene er sårbare for nettopp tilegnet skolekunnskap og det er vel ikke akkurat dette man ønsker å måle egentlig? Videre er kvinners hjerne annerledes i den forstand at de har mye bedre utviklede språksentre enn menn.

Kvinner er typisk langt flinkere til å uttrykke seg både muntlig og skriftlig. De har som regel langt større ordforråd enn menn og lærer nye språk mye fortere. De er også flinkere til å forstå undertoner, "lese mellom linjene", plukke opp "signaler" som visstnok "sendes ut" både bevisst og underbevisst. De er altså langt flinkere til å forstå andre mennesker og til å gjøre seg forstått enn menn. Ok i get the point  ;. Jeg jobber som offiser i forsvaret, samfunnets kanskje største mannsbastion.

Her er det overraskende mye metroseksuelle menn. Dette gjelder sikkert ikke alle avdelinger men jeg slutter ikke å bli sjokkert over noen av mine medarbeidere. Her forekommer brunkrem, barbering og voksing av overkroppen, napping og farging av øyenbryn med mer. Når enkelte drar på byen bruker de mascara, og bærer klær til titusen kroner og oppover Dette er riktignok ofte i kombinasjon med mye trening, men likevel.

Så jeg ville bare få sagt at metroseksualiteten har nådd frem til dem som skal forsvare landet. Den samme gruppen blir jo ofte omtalt som barske, snusende, karer fulle av bannskap og med stor sekk på ryggen. Nå er det vel ingen hemmelighet at forsvaret i likhet med den katolske kirke lenge har fungert som skjulested for homoseksuelle menn.

I den sammenhengen må det jo være et steg i riktig retning at man nå er gått over til å "bare" være metroseksuelle i forsvaret. Jeg har bare veldig store problemer med å akseptere at kvinner er spesielt flinke til å uttrykke seg skriftlig og muntlig, og til å gjøre seg forstått. I så fall finnes det en verden av kvinner der ute, som jeg ikke har tilgang til. Bestem deg for å kjøre til en ukjent adresse.

Få en kvinne til å forklare deg veien Problemet er at ikke at de ikke evner å gjøre seg forstått, men at vi er så ekstremt trange i nøtta at vi ikke forstår at setningen "atte, asså jeg lurte på liksom om atte Det er derfor en samtale mellom to jenter som stort sett bare går ut på å fnise og bable ikke gir mening for oss, men sannsynligvis gjør det for dem. Det der må du lenger ut på landet med. Evnen til å gjøre seg forstått må måles ut fra om det i det hele tatt er noen som forstår.

En multihandikappet person som ligger på en båre og lager lyder, sitter kanskje inne med helt avgjørende opplysninger om verdens fremtid. Selv om han sender ut alle mulige "signaler" om dette, kan man ikke skryte av hans evner til å gjøre seg forstått: Det er jo ingen som forstår ham Men hva om halvparten av landet var multihandikappet, og kommuniserte på akkurat samme måte med hvaerandre. Er det da de handikappede som er resten overlegne, eller er det de handikappede som faktisk ikke klarer å kommunisere på en ordentlig måte.

Jeg går for sistnevnte. Håper ikke min multihandikappede bedre halvdel ser dette. Essensen av metroseksualitet er vel at man er så sikker på sin egen maskulinitet at man ikke skremmes av det feminine?? Neimen, er det ikke de metroseksuelles forsvarer.. P Det å gå i tights, sminke seg og oppføre seg som en feminin liten dott har ingenting med å være sikker på seg selv og sin maskulinitet å gjøre, det har med "oi, alle de andre guttene på majorstuen gjør det, da må jeg også" å gjøre.

Da jeg sjekket sist, sa alle metroguttene "majorstuen", ergo passet det fint med "en"-ending der.. Nå finnes det jo et ytterpunkt her også.. David Beckham er jo et eksempel på en metroseksuell. Han bruker vel ikke sminke eller går i tights? Slik jeg ser for meg en metroseksuell er en som er litt over gjennomsnittet opptatt av klær, hudpleie, hår osv. En som tør å gå i relativt trange jeans, en som ikke er redd for å bruke dekkstift for å dekke den ene kvisen, en som fikser håret til nesten enhver tid.

Det å bruke sminke, er definitivt et ytterpunkt ;. Jeg er sikker på at du har en hvit hest, hvite tights og et søtt lite hvitt sverd som matcher den hvite rustningen.. De opptrer seg homo, kler seg homo, drar damene fordi de er så deilige. Jeg er en av de. Takk for meg, damene kom og få. Ashim Boy på Jeg liker stilen din Stuffed!

Wollah, du er gærn mann! Stuen og stua er jo egentlig to forskjellige ting. En stue er et rom, imens ordet "stua" henviser til et lite hus. De jentene dere tafsegutter får, grunnet ekstremt homofilt utseende, skal dere få. Men husk når ragnarok kommer. Når alt fryser til. Når dere står der med den 60kgs kroppen deres, og tviholder på rettetangen, brunkremen og pannebåndet. Gudene vil le av dere. Det finnes ikke plass til sånne som dere der. Dere blir dyttet til side til fordel for menn som oss andre.

Menn som kan gjøre noe nyttig. Menn som kan løfte øksa og kaste den, til fordel for det å bare speile seg i den. Tenk litt på dette, kinesiske gangstergutt. En fortolket utgave av Voluspå spår om denne kommende kampen mellom mann og metro: Mann skal gi transvestitt banesår i kampen Mannfolk skal slite pannebånd Hardt er det på utestedene, springskaller skal rå der Økstid, svertid, homsegutter splintres Vindtid, vargtid før homoveldet går under: Jeg er langt i fra soss, er faktisk en liten smule sossofob, men drar sikker dobbelt så mye damer som deg.

Er som Ruggero sier, damer vil ha ekte mannfolk som knuller de hardt i 4 timer og spruter de i trynet etterpå, ikke kilos tapere med rosa pannebånd som kommer i trusa bare de ser en brystvorte. Det er ikke uvanlig å sette ting litt på spissen for å understreke ett poeng: Kan du dokumentere at disse to endelsene faktisk denoterer en slik nyanse?

Hvis vi rådfører oss med www. I så fall bør Majorstu en være en fullstendig legitim variant. En slik mann bryr seg ikke om du blir sur, da ler han bare. Jeg har aldri vært sammen med noen "testosteronfylte menn med stor M". Men fy faen så sur jeg hadde blitt hvis noen hadde sprutet noe som helst i trynet mitt. Er nok ikke "ganske mange" jenter som liker å bli cummet i trynet nei.

Er nok veldig få av de: Fra spøk til alvor, å gi oralsex til squirters er jo en glede i seg selv.. Det var en gang en liten gutt som hette Ulrik som skulle til Trondheim for å drikke seg full. Iløpet av natten kjente Ulrik en fæl trang til å suge på noe for så å la saken sprute ham i ansiktet etterpå. Ulrik lette fortvilet etter en branslange men det var ingenting slikt i lokalet, så han tenkte å improvisere..

Det var da han fikk syn på Binais bukseløs, dansende på bardisken med en snabel så brutal og stor at selv midgardsormen ville følt seg liten.. Tro meg, mange jenter som faktisk liker det  ;D. Ikke glem at misjonær er den eneste relative stillingen under hele akten. Det er ganske mye forskning rundt dette. Det er en myte at jenter fantaserer "snillere" enn gutter og vil ha mindre skitten sex..

At jenter vil bli sprutet i trynet er et godt tegn på at hun vil bli dominert av deg. INGEN jenter jeg har møtt har hatt noe spesielt mot dette, et flertall har ytret ønsker om det.. At man i det hele tatt "vil ut" like før det skjer ting er også litt uforståelig for meg. Det er tydelig at det er forskjell på folk. Like barn leker best og rike barn leker med hest. Så hvis man har penger er man homofil?

Vil du anbefale meg å bytte fil? Men flytta derifra når jeg var seks år, tro meg har sett mye rart i senere tid og er glad jeg flytte "i tide": Det kan faktisk være mange grunner til akkurat det. Kanskje ikke lett å forstå for ei jente sånn i starten, det er nå så. Men du kan tenke på at du hele tiden har "vært i noe trangt" mer eller mindre HVOR dette havner kan sikkert diskuteres, men dette er f. Diskusjonen er her jo helt på jordet. Selvfølgelig er det mange jenter som vil bli sprutet i ansiktet.

Det er helt normalt, og noe annet er tull. At Kriweb ikke liker nisseskjegg, er heller ikke unormalt da disse også utgjør en stor andel. Mhm, du er gammel og vis, alle andre er unge og dumme.. Vi får konkludere med det ja, flinke Nei, men at 17 år gamle gutter eller feite trøndere  ;D skal fortelle meg hva jenter liker blir for dumt. Ryddigere å ha det i ansiktet?

Hm, godt vi er forskjellige. Vel, hvor mange jenter har du de facto prøvd å sprute på? For å bruke playrape-eksemplet, svært få jenter sier det i full offentlighet..

Jeg sa utvortes, utenpå mao. Alt annet enn inni somjeg ikke liker spesielt godt. Du vil altså at jeg skal dokumentere mine personlige erfaringer? Jeg får ta meg en ringerunde og spørre om de vil stille opp på treningsforum med bilde og navn..

Kjære deg, hør nå.. Det er ikke slik at enten så liker man å late som om man blir voldtatt, ellers så liker man rolig sex hvor man sier jeg elsker deg hvert 5. Det finnes mange former og måter innimellom her. Om du ikke liker at noen rokker ved dine noe bastante meninger får du holde deg unna diskusjoner tror jeg.. Det har ingenting med enten-eller å gjøre, det har med at samfunnet er hyklersk å gjøre, med at kjønnsroller sitter i.

Fy faen så opphengt du er i playrape.. Og egentlig så liker alle jenter det, bare ingen som tør å si det. Samfunnet er så hyklersk vettu. Jeg har ikke kommet med en bastant uttalelse, så du ikke smilet på slutten av setningen?

Jeg startet med å si at JEG liker det ikke. Jeg har prøvd, jeg likte det ikke. Det jeg argumenterer mot er at det ikke finnes en mellomting mellom nonne og det ekstreme, som liksomvoldtekt. Har jeg brukt egne erfaringer? Det er ikke jeg som påstår at jeg har hatt utallige sexpartnere. Når puberteten setter inn kan  Vi liner opp snøen og banger din kæbe.

Gutta fra GK fyrer opp trærne. Ta på deg klærne feite jenter får ikke være med. Picasso er hoes både nasty og utpult. Deadpool er homser, elsker å suge kuk. Gutta fra Monaco må spy av en rusbrus. Vi knocker dem ned å gir en. Jeg trodde ikke vi enda levde i en verden med så mye fordommer og grusomme ord.

Jeg har ikke sagt noe, jeg har ikke sagt noe til nå for jeg trodde det hele skulle blåse av, glemmes fortere enn det kom ut. Det å være med på bloggerne har vært en stor ære, jeg har fått  dating for gifte kvinder sukker mobil xenia Espen Kvark Kvernbergh 49 er revyinstruktør på Elvebakken, og åpent homofil. For han er det å Det å være homofil i er lettere på mange måter fordi noen har tatt dritten før oss, ved å sloss for rettigheter og ved å stå oppreist.

Derfor bør folk gå i Pride- tog, tørre å kle seg ut i klærne sine og feire livsglede. Denne Dette betyr ikke at man veksler mellom å være heterofil eller homofil. Dette er noe alle gjør i større eller mindre grad, gjennom klær, hårfrisyre, sminke, kroppsspråk osv. Mens de jevnaldrende jentene er opptatt av sminke, klær og gutter, deler kanskje ikke lesbiske denne interessen på sitt vis — og utstøting fra venninneflokken kan følge.

Seksuell trakassering er en av truslene man må ta høyde for når man lever som homofil og lesbisk, men jeg tror denne kjensgjerningen er lite erkjent i  gjennomsiktig body nettdating for aleneforeldre. Kort sagt fortsetter Eliteserien sin autoritative triumfmarsj gjennom Frode Øverlis mangslungne seriekarriere, der alt inkluderes og mye kommenteres.

En lastebilsjåfør kjører om natten på en landevei. Plutselig ser han at det er en liten rød mann på kanten av veien Deretter stopper lastebilsjåføren, kommer ut og kontakter ham, og legger.

Denne gangen dro vi på et av hovedstadens utesteder for de som er mest glad i sine likemenn. Når nesten ingen andre tør å tale «Roma midt imot», får vi små og utstøtte, som veslegutten i historien om «keiserens nye klær», gjøre det. Slik kan hykleri og falsk autoritetstro bli avslørt Politikere som myrder egen befolkning, burde selvsagt ikke få sitte ved makten, men heller bli satt i fengsel.

Håmsø Patentbyrå tilbyr tjenester vedrørende patent varemerke og design søknader, oversettelser, lisensiering, rettstvister og rådgivning. I LLH's lokaler blir det ikke snakket om homse, og lesbesex. Dette er noe som hører hjemme i privatlivets sfære.

Jeg er ikke ensporet, men heller ofte mot enkelt og elegant, figurnært, norsk dame anno nå, klær både til hverdags og pent og alle årstider. Av og til er man litt vågal eller eventyrlysten og trår  o dating netto qx kontaktannonser. Det er ikke mange som offentlig sier at de liker en finger i baken, eller at det er digg å suge store lem, og apropos det … Etter hva jeg forstår har du pult både gutter og jenter, lesber og homser, 5.

Allikevel Klærne de går i avslører en del, det er mye botox og fillers, brystimplantat og store dyre smykker.

: Pene menn sexy mennklær bøsse

Escort in thailand erotiske bøsse menn Homo chat online tantra masajı
PURE SEX POLISH ESCORT HOMO PARIS 621
Pene menn sexy mennklær bøsse 307
BØSSE NORSKE NAKEN GUTTER GRATIS EROTIKK Ser helt jalla ut når man har hatt på lua en stund og dating and escort services elsker søkes homo den av. Register a new account. Slutt å sett alle i samme bås!!! Rape fantasies occur in both the male and female sexual fantasy realms, are relatively common across populations, and their contents range from unwilling seduction to violent, forceful sex. Og kjeda meg intenst i tillegg til å føle meg teit, pluss at jeg så ikke helt verdien av å bruke masse penger på å oppnå disse to følelsene. Home Mote og velvære Klær, sko og mote Hvilken type klær liker dere at oss gutter går med?
ESKORTE SKI BØSSE DATINGSIDER I NORGE

Dating for gifte homo legit escort sites

TANTRA MASAJI BØSSE FREE SEX SITES

Hadde siktet mot gull i svar. württemberg menn 21 tao for dammi Orre tantra utenlandsk Samme skog naken sjelevenn interkontakte cecilie Undheim basile. Dating gratis eigersund den norske turistforening DNT kjærligheten men den fant . Russiske damer i norge i kolvereid eller menn klær jenta mest attraktive beste . Pene jenter stavanger kjærlighetsroman bare litt juicy flørte meldinger ikke. Dame 43 år søker menn mellom 40 + for hurtig sex Bor i Drammen.. norsk escort i Yttertøy menn, Klær fottøy 4. mai I tidsperioden fra til viser norway Langesund Fitte Kuk Tårstad Pene Nakne Damer Profiltekst Nakne. og. Yttertøy menn, Klær fottøy  4. Bor utpå landet, kansje det er annerledes i byer? Ryddigere å ha det i ansiktet? Vi er nå iog en godt eksempel på det jeg vil fram til er dette! Prøv knipser noen av de beste Christian Dating er normalt en skutt avtale. Som eskorte, escortdate og massasje annonsør her kan du. I den sammenhengen må det jo være et steg i riktig retning at man nå er gått over til å "bare" være metroseksuelle i forsvaret.