Erotikk for menn homoseksuell erotiske gutter

erotikk for menn homoseksuell erotiske gutter

Pleier man ikke å smake på andre sine kjærligheter. Men om du har sex med en jente og har heteroerotiske fantasier, er du da hetero? Man kan bare ikke klassifisere mennesker på den måten. Og ikke kom og fortell meg at dere aldri dedikert en liten del av sengekosen med dere selv til en spesiell gutt, minst en gang igjennom oppveksten. Dere har kanskje skyvd det ut av hodet, men tanken har vært der. Man har absolutt homoerotiske fantasier, ja.

Og da er man "Homo" i mine øyne. Skal vi annse tråden for løst? Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Hvem skulle trodd at Storbritannia kunne være så variert og vakkert? Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Eksperimentering med andre gutter Startet av Steffengd , 9. Så lenge det ikke er seksuelle følelser bak er det vel bare Hvis man får opp køllen og klarer å pule en kompis så er sjansen stor for at man kan være homofil mener hvertfall jeg.

Dette betyr ikke at du er verken homo eller biseseksuell, men at du er nysgjerrig. Det er, imo, ikke noe galt med noen av delene. Så lenge du og dine partnere synes det er godt, så er jeg bare glad for dere.

Altså, hvis en hetro fyr blir sugd av en kompis, og blowjoben er helt fantastisk tror jeg man hadde fått stå uansett hvilken legning man har. Jeg har dysleksi, så du trenger ikke bemerke alle skrivefeilene mine. Noe som heter å være bifil, biseksuell, nyskjerrig? Er man automatisk eksibisjonist om man har sex på offentlig plass? Eller er man bare så kåt at man ikke klarer å holde seg? Folk puler hvem dem vil, når dem vil og hvor dem vil, uten at vi kan båssette dem for det.

Enkelt og greit svar. Det enkle er ofte det beste. I mine øyne er Pluto nærmest sola. Det er min personlige mening om den saken, iaff Homoseksualitet handler om indre drifter, lyster og naturlig seksuell dragning mot mennesker av samme kjønn , hva man tenker på og hva man gjør har ingenting med det å gjøre.

Det er ikke så utrolig vanskelig å skjønne! Prøv å snu det, det er ofte lettere da: En utelukkende homoseksuell gutt hører de andre guttene snakke om hvor deilig det er å ha sex med en jente.

Han forestiller seg seg selv med en jente og får bilder i hodet men han er jo fremdeles likefullt homoseksuell, han bare tenker på heterosex. Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Vi er alle bifile! Påstanden min er at alle innerst inne er bifile. Vi har iallefall alle en feminin og en maskulin side, og jeg tror det samme gjelder for vår seksuelle legning. Jeg treffer ofte menn jeg synes er sexy, og av og til er det kvinner som vekker de samme følelsene i meg.

For meg er det ikke vanskelig å innrømme dette; jeg ser på det som helt naturlig. De aller fleste av venninnene mine er enig i dette, og selv om de ikke har hatt sex med andre jenter, kunne de tenke seg å prøve det. Jenter som sier de aldri har fantasert om andre jenter lyver!! Foxy, du har kanskje rett. Jeg kan fantasere om å ha sex med en annen mann, men kan ikke tenke meg prøve det.

Men det kan vel også være jeg ikke har truffet en mann i det virkelig liv som har tent meg såpass at jeg ville hoppet til køys med ham. Jeg er ikke bifil, tror aldri jeg kunne bli forelsket i en mann, har alltid blitt forelsket i kvinner. Litt definisjoner slik som jeg har tolket det fra homofile, bifile, biseksuelle, heterofile, homoseksuelle venner Bifil: En person som kan forelske seg i begge kjønn.

En person som kan forelske seg en person av sitte eget kjønn Heterofil: En person som bare kan forelske seg i en person av motsatt kjønn.

En person som kan tenne seksuelt på begge kjønn Homoseksuell: En person som bare kan tenne seksuelt på en person av sitt eget kjønn. En person som bare kan tenne seksuelt på en person av det motsatte kjønn Noe kuriøst: Leste en plass på nettet om en kvinne, som regnet seg som homofil, da hun ble bare forelsket i kvinner, men kunne ikke tenke seg et seksuelt forhold med en kvinne, og regnet seg som heteroseksuell, da hun kun tente seksuelt på menn, men utenom sex ville hun ikke ha noe forhold til menn.

Jeg tror vel kanskje ikke at alle er bifile, men kanskje alle er biseksuelle. En kropp som faller i smak er alltid opphissende uansett kjonn.

De fleste menn har hatt en sexopplevelse med en annen mann - en eller annen gang i løpet av sitt liv. Men tør ikke innrømme det - verken for seg selv eller for andre. Lissom; dersom de ikke innrømmer det for noen, kan du jo ikke vite det helt sikkert? Ja, men nei, sier jeg. Jeg er enig i at vi alle har en maskulin og en feminin side, men sidestiller ikke dette med seksualitet.

Jeg er egentlig ikke for det å knytte alt opp mot sex. Sex er godt og sex kan være en åpenbaring, men det er ikke alt. Jeg får litt inntrykk av at denne debattsiden er litt vel opptatt av det rene seksuelle aspektet ved alt, hva med de som ikke kan ha sex, har de da noe liv?

Det er greit at gruppa heter 'sex og samliv', men jeg har en følelse av at en overdrevet sexeksponering bare fører til at slike innlegg som dette dukker opp, og påstås å gjelde generelt. Jeg er en gutt med en sterk feminin side, er ikke så glad i de tradisjonelle maskuline verdiene, men jeg blir fremdeles bare seksuelt tiltrukket av jenter.

Nå skal jeg også innrømme at jeg aldri har kjent en homofil person jeg har sikkert men ingen som er åpne , så man kan si jeg ikke er blitt satt ovenfor muligheten. Jeg kan ikke se meg selv i en situasjon der jeg har sex med en annen gutt, jeg er for opptatt av følelsesaspektet. Kall meg blaut, men jeg synes ikke sex uten følelser er noe tess. Det er mange som synes det, og det er greit, men jeg synes ikke det. Derved kan da ikke påstanden om at alle er bifile gjelde, for jeg regner ikke med at jeg er alene.

Har mine sterke tvil om at dette er en fornektelse, for jeg har vært innom tanken etter en ungdomstid uten kjæreste at jeg kanskje var homofil, men det var jeg ikke.

Prøvde aldri noe, men jeg lurte på om jeg syntes gutter var penere enn jenter, eller noe lignende. Konklusjonen jeg kom til da, og som fremdeles gjelder for meg, er at jeg ikke finner gutter attraktive, generelt. Jeg ser pene gutter, men jeg føler meg ikke tiltrukket av dem, derimot en jente som ikke nødvendigvis er like pen, blir jeg fort tiltrukket av, hvis hun sier og gjør de rette tingene.

Med meg selv som bevis vil jeg derfor hevde at påstanden om at vi alle er bifile er gal. Slik som jeg tolket Foxy, var det alle mennesker var biseksuelle bevisst eller ubevisst. Det vil si enten har man hatt en fysisk opplevelse i form av et seksuell handling, en fantasi, en erotisk drøm eller en gang bli tent fysisk på sitte eget kjønn.

Hvis du ikke kan gjøre det ja da er du Foxy's definisjon biseksuell. Det gjør ingenting å si det, for jeg stoler på meg selv. Dessuten er jeg steintrøtt nå, så hvis dette innlegget ikke henger sammen, har jeg en unnskyldning. Bottin, tilgi meg, for jeg vet ikke helt hva jeg skriver. Det kan så være at vi alle har en femenin og en maskulin side,men det behøver ikke ha noe med vår seksuelle legning å gjøre.

Det er sikkert mange som kunne ha tenkt seg sex med eget kjønn men for meg er dette u naturlig, det blir helt feil. OK, det er ikke sikkert alle menn har hatt en fysisk opplevelse med en mann, men jeg tror alle på et eller annet tidspunkt helst i puberteten , har hatt en erotisk fantasi eller drøm om en person av sitt eget kjønn.

Men når man blir eldre glemmer de fleste at man har hatt dette, og nå har man ikke det. Det kan hende at man har erotiske drømmer om sex med sitt eget kjønn, men man husker det ikke når man våkner. Jeg selv har hatt erotiske drømmer om å ha sex med en annen mann når jeg var yngre , men det betyr ikke at jeg virkelig har gjort det eller har lyst til det i virkeligheten idag. Slik som jeg har tolket innlegget til Foxy, er det hun mener ikke bifilitet, men biseksualitet les definisjonen min i et tidligere innlegg , og at vi alle har en biseksualitet liggende latent.

Og at hun mente at det ikke var nødvendig å praktisere dette fysisk, men at enten man kunne tenne seksuelt på sitt eget kjønn, ha en fysisk erotisk opplevelse med en person av sitt eget kjønn, har hatt en erotisk drøm eller en erotisk fantasi om en person av sitt eget kjønn i løpet av livet, eller man har lurt på hvordan det ville være.

Husker du alle drømmer du har hatt? Det gjør ikke jeg i hvertfall. Og ut fra det jeg tolker Foxy, mener hun alle mennesker er latent biseksuelle, en vet det kanskje ikke bevisst eller man ikke tør å innrømme det for seg selv eller andre.

En som bare kan forelske seg i en person av sitt eget kjønn Bifil: En som kan forelske seg i personer av begge kjønn Heterofil: En som bare kan forelske seg i en person av det motsatte kjønn Homoseksuell: En som bare kan tenne seksuelt eller ha erotiske fantasier og drømmer om en person av sitt eget kjønn, men er nødvendigvis ikke homofil.

En som kan tenne seksuelt eller ha erotiske fantasier og drømmer om personer av begge kjønn Heteroseksuell: En som bare kan tenne seksuelt eller ha erotiske fantasier og drømmer om en person av det motsatte kjønn.

Men som elsket å ha sex med menn, og tente virkelig seksuelt på menn. Hun karakteriserte seg selv som en heteroseksuell lesbisk kvinne. Snakk om løs påstand. Hvordan kan du på vegne av alle andre anta at "slik er det bare"? Blir omtrent like tåpelig som å påstå at alle i verden "egentlig" liker wet-sex. Temmelig på jordet, vil jeg si. Jeg har aldri i hele mitt 24 år lange liv fantasert om å ha sex med en annen mann.

Og du har aldri hatt en drøm som inneholdt en mann i løpet av puberteten heller? Som du nå har glemt? Jeg vil ikke tro deg uansett. I så fall må du regnes som ganske unormal, det er vitenskaplig bevist at dette er noe alle opplever i løpet av puberteten de fleste opplever det bare som drømmer, og husker det ikke dagen etter , og er en del av prosessen som skaper din fremtredende kjønnsidentitet det man foretrekker som voksen , det være seg om du er homofil, bifil, heterofil, homoseksuell, biseksuell eller heteroseksuell.

Og i gitte situasjoner, enten ved stress, som følge av sykdom, medisiner kan ting som ligger latente i psyken trigges. Jeg er fortsatt enig med Foxy, vi er alle latente biseksuelle, men ikke nødvendigvis bifile.

... mai Joda, heterofile menn også. det motsatt, og det var vidt akseptert at eldre menn hadde sex med yngre gutter. . Hjernen er det viktigste erotiske organ. Merkelapper som "homoseksualitet" og "heteroseksualitet" var ikke. Mens så å si all forskning på homoseksualitet hos gutter har vært knyttet til femininitet Tim sier at det ble en fantastisk sterk erotisk opplevelse, men at han som. 9. mar som er blitt sentrale verk om det fagfolk kaller erotisk plastisitet, eller seksuell Mens menn er ganske stabile og tenker like mye på sex uavhengig av ingen blir overrasket om en 16 år gammel gutt onanerer eller bruker. Moderator Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Jeg elsket å lekeslåss med ham, for da fikk jeg kroppskontakt med ham. Logg inn     Registrer deg. Jeg er en gutt med en sterk feminin homo norwegian norske lesber, er ikke så glad i de tradisjonelle maskuline verdiene, men jeg blir fremdeles bare seksuelt tiltrukket av jenter. Erik syntes det var ekkelt når hun gjorde det, men bortsett fra det beskriver Erik henne som snill og at det var hyggelig å være der. Jeg er samboer med en nydelig kvinne jeg elsker, og det kommer ikke til å bli noen endringer på det.

Superfransk bøsse matures

Erotikk for menn homoseksuell erotiske gutter

Thai bøsse sex escort shemel fuck shemel